*

markku tyry

Onko ns. primerpumppu helppo vaihtaa?

Primerpumppu on pienkoneissa (moottorisaha) käytettävä muovinen painike, jolla pumpataan paineella 3-6 kertaa bensaa kaasuttajaan ennen käynnistystä.

 

http://www.google.fi/imgres?imgurl=http://kauppa.mimoto.fi/tuotekuvat/450x450/23239.jpg&imgrefurl=http://kauppa.mimoto.fi/product/13391/primer-pumppu-husqvarna-mondo-poulan-530071835&h=450&w=450&sz=14&tbnid=vvKtsQ82Iws-fM:&tbnh=79&tbnw=79&zoom=1&usg=__M4CbEWLn6CCLEOdJaYIu1KMNlNc=&docid=ghItBUdr7fgEhM&sa=X&ei=W8cYUq_KIIX-4QSu8oHYDw&ved=0CF4Q9QEwCA&dur=1918

 

Kuvassa on parilla ruuvilla, mutta minun McCulloch-moottorisahassani toisenlainen kiinnitys. Ei oikein saa selvää millainen.

 

Onkopi teitillän kokemuksia, vai kysynkö viisaamilta, vai korjoanko ite.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (4 kommenttia)

Käyttäjän moro kuva
Markku Tyry

"Saanko kysyä tällaista: oletko muuttanut mielipiteitäsi jossain suhteessa? Oletko pehmentynyt, tullut toisiin aatoksiin tai oletko ehkä vain entisestäänkin kiristänyt ajatuksia jossain suhteessa? Ovatko jotkin asiat tulleet tärkeämmiksi, kuin aikaisemmin?"

Tottakai saat. Vaikeita kysymyksiä vastattavaksi. Pitäisi vastata huonosti: Sekä että.

Ehkä tuolla poliittisella puolella (Puheenvuoro) olen hieman pehmentänytkin tyyliäni. Toisiin aatoksiin en ole tullut, paitsi: Ehkä homokeskustelussa olen tullut suvaitsemalle linjalle.

Olen ollut jyrkkä tuossa mielessä enkä ole hyväksynyt koko asiaa, mutta keskustelun käydessä vilkkaana jo useamman vuoden ajan, olen huomannut kantani muuttuneen hyväksyvämmäksi.

Ei tässä työkuntoa enää ole, eli entiselleen en taida enää päästä.

Mitkä asiat ovat tulleet tärkeämmäksi on vaikea kysymys myöskin. Ehkä jälkeen jäävien omaisten pärjääminen yleisesti. En itsestäni ole huolestunut, enkä koe kuolemanpelkoa lainkaan. Se tulee, kun on tullakseen.

Niinkin naurettava asia kuin vanhan traktorini käyttämisen oppiminen. Siinä on niin monia omia virityksiäni käynnistyksen suhteen, ja lisälaitteiden käytössä että huolestuttaa, ettei kukaan loukkaisi sillä itseään.

Sanotaanko, että pienet asiat ovat tärkeitä, kun suuria ei ole. Sienestyspaikkojeni paljastaminen jne.

"Ja anteeksi, sahasta ja pumpustahan tässä tietysti pitäisi puhua, mutta ehkä vielä tulee joku, joka tietää niistä jotakin."

Oikeastaan sain ratkaisun jo nettiä (google) käyttämällä.

Minä en ole tarkka siitä, käydäänkö keskustelua vain avauksen ehdoilla. Minusta se saa rönsyillä mihin suuntaan vain, koska se on keskustelemisen eräs peruslaeista.

Jaha, uskallankohan laittaa tämän kommentin tulla näkyväksi............
Pirskatti vieköön, kyllä tyhmiäkin saa puhua,(minä) eli menköön vain.

Käyttäjän Timoteus kuva
Timo Huolman
Timoteus Perkele

Otsikon kyssäriin:

On. Erittäin helppo. Nekun ovat ihmisen kasaamia kaikki nuo koneet.

Muuhun blastaukseen:

Hyvä juttu että jutellaan.

Tämän blogin suosituimmat

Mainos

Netin kootut tarjoukset ja alennukset